برایداشتن یکآشپزیعالی باگوشت مرغباید نکاتی کلیدی را بدانید که هر آشپزی به آنها توجه نمیکند.

به عقیده برخی از افراد، مرغ غذایی با پخت راحت و بدون دردسر است، درست است کهپختن مرغکار سختی نیست، اما اگر به برخی از نکات ریز و جزئی دقت نشود، نتیجه آن بسیار متفاوت تر از آنچه فکر کنید، خواهد شد. در این مطلب به برخی ازنکاتی که در پختن یک مرغ خوشمزه و فوق العادهمهم هستند، می پردازیم. لطفا با ما همراه باشید.

قبل از پخت:

شاید فکر کنید که تمام طعم یک غذا به نحوه پخت و یا ادویه های استفاده شده در آن بستگی دارد، اما واقعا اینطور نیست. برایپختن یک مرغ خوشمزهنیاز است به نکات قبل از پخت هم توجه داشته باشید. این کار را با خرید یک مرغ مناسب شروع کنید. اگر مرغی که تهیه می کنید، مرغ خوبی نباشد، درنهایت نتیجه دلچسبی نیز نخواهد داشت.

اگر تصمیم گرفته اید مرغ بپزید، حتما زودتر آن را از یخچال بیرون بیاورید. این باعث می شود که مرغ به دمای اتاق برسد. حداقل یک ساعت قبل از زمانی که می خواهید فرآیند پخت را شروع کنید، باید مرغ را از یخچال بیرون بیاورید. بخش هایی مانند سینه و ران، نیز باید حداقل نیم ساعت قبل از قرار گرفتن روی شعله، از یخچال بیرون آورده شوند.

یک کار ضروری دیگر که باید زود انجام دهید، افزودن نمک است. این کار باعث می شود تا طعم شوری نمک به خورد اعماق مرغ نیز برود و فقط بر روی سطح آن نماند. شب قبل یا صبح روزی که می خواهید مرغ را بپزید، در یک کیسه پلاستیکی یا کاسه درب دار، نمک را به مرغ اضافه کنید.

کباب کردن مرغ

کباب کردن مرغ، یک کار ماهرانه است. با جدا کردن اندام های بدن مرغ از شکم شروع کنید. در ابتدا لازم است شکم مرغ را با میوه ها یا گیاهان معطر مانند لیمو خرد شده، برگ رزماری یا سیر پر کنید. بعد پوست آن را با روغن زیتون چرب کرده و در نهایت پوست براق را آغشته به نمک و فلفل سیاه کنید.

یکی از بهترین و بی نظیر ترین ظروف برای کباب کردن مرغ کامل، ماهی تابه چدنی است.

شاید همیشه دوست نداشته باشید یک مرغ کامل را برشته کنید، حتی اگر بخواهید هم، زمان بر است و ممکن است بیش از یک ساعت طول بکشد. در این شرایط کباب کردن مرغ در فر راه حل خوبی است. با تنظیم دما روی 450 تا 475 در عرض نیم ساعت مرغ شما کباب شده و رنگ طلایی پر زرق و برق به خود خواهد گرفت.

هنگام تنظیم برش ها برای برشته شدن، حتماً آنها را در یک لایه قرار دهید. همچنین لازم است تا فاصله ای بین شان بدهید تا حرارت فر فضایی برای احاطه مرغ داشته باشد و بتواند از هر زاویه در معرض حرارت قرار گیرد. اگر مرغ را به همراه سبزیجات بپزید، احتمال اینکه سبزیجات سریعتر از مرغ پخته شوند، وجود دارد، مگر اینکه از سبزیجات ریشه ای سخت مانند هویج کامل استفاده کنید. در این شرایط باید سبزیجات را از فر خارج کنید چون ممکن است بسوزند. علاوه بر این، سبزیجات هوای فر شما را مرطوب کرده و دستیابی به پوست مرغ فوق العاده ترد را سخت تر می کنند.

یک نکته آخر برای مرغ سرخ شده: سعی کنید سیر را خرد کرده و آن را به زیر پوست مرغ بکشید. سیر درون چربی مرغ ذوب می شود و در سراسر گوشت نشت می کند. این یک میانبر آسان برایجادوی مرغ کبابیداده است.

طرز تهیه مرغ سرخ شده:

مزیت این روش پخت مرغ، مدت زمان موردنیاز کمتر برای پخت است. البته این روش از کباب کردن یا گریل کردن سخت تر است. البته باید توجه داشته باشید که بعضی از قسمت ها، مانند پاها و بال ها، با روش های دیگری غیر از سرخ کردن بهتر پخته می شوند.

سرخ کردن پاها در تابه یکی از چالش برانگیزترین کارهاست. از آن جا که شکل پای مرغ به گونه ای است که وقتی آن را درون تابه می گذارید، فقط قسمت هایی از آن کف تابه را لمس می کنند، این می تواند توزیع حرارت را با مشکل مواجه کند. در این شرایط ران ها و سینه ها خیلی بهتر عمل می کنند.

قبل از شروع به سرخ کردن مرغ، قابلمه مورد نظر را انتخاب کنید. هر چیزی به جز یک تابه نچسب، می تواند گزینه خوبی برای پخت این غذا باشد. تابه چدنی یک گزینه خوب برای این کار است و همان زرق و برقی که می خواهید را به پوست مرغ می دهد.

با چه روغنی مرغ را سرخ کنیم؟کره یا روغن آفتابگردان می تواند گزینه خوبی باشد. استفاده از روغن زیتون برای این کار مناسب نیست، چون ممکن است آن را بسوزاند. و اما کره، کره همان رنگ طلایی دلخواه تان را به ران و سینه مرغ شما می دهد.

یک روش خوب برای سرخ شدن بهتر سینه مرغ این است که آن را با بیفتک کوب، بکوبید. با انجام این کار، به دو چیز می رسیم. اول اینکه گوشت کوبیده شده، ترد تر می شود و دوم اینکه کوبیدن و نرم کردن (که می توانید با ته قابلمه ای که گرم نشده است نیز این کار را انجام دهید) به سینه ها شکلی شبیه بادبان مانند می دهد که منجر به پخت سریع تر شده و سطح بیشتری برای طلایی شدن ایجاد می شود.

هنگامپختن سینه مرغبدون نرم کردن آن، زمانی که خواستید آن را بچرخانید تا طرف دیگر آن سرخ شود، درب تابه را بگذارید. زمانی که طرف اول، ج و و می کند، یعنی یک سطح طلایی را بعد از پخت پنج تا هشت دقیقه ایجاد کرده است. بعد از این ج و و، حدود یک چهارم فنجان آب را اضافه کرده و درب تابه را قرار دهید. این از خشک شدن سینه ها جلوگیری می کند (برای پنج تا هشت دقیقه باقیمانده).

برای سرخ کردن ران ها به چیزی بیش از یک تابه چدن نیاز دارید. بعد از چهار یا پنج دقیقه سرخ کردن هر طرف ران در تابه، ران ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 400 درجه یا بالاتر در فر قرار دهید.

نحوه گریل کردن مرغ:

روند گریل کردن مرغ ساده است، اما چند نکته برای یادآوری وجود دارد. ابتدا همه اجزای اصلی مرغ به زیبایی روی گریل پخته می شوند. همانطور که منتظر گریل کردن مرغ خود هستید، به خاطر داشته باشید که گرما می تواند از یک گریل به دیگری یا از یک طرف گریل به طرف دیگر متفاوت باشد، بنابراین بیشتر از آنکه به زمان دستور العمل تان تکیه کنید، به درجه حرارت مورد نیاز گوشت تان اعتماد کنید.

دو روش عالی برای ساخت لایه های خوش عطر و طعم مرغ وجود دارد که باید قبل از اینکه مرغ را گریل کنید، آن را به کار گیرید: ماریناد و مالش. مارینادها پتانسیل تقویت عطر و طعم و آبدار شدن گوشت را دارند. مالش نیز این امکان را دارد که سطح مرغ را تردتر کند. راه دیگر برای تقویت طعم مرغ از طریق سوخت پخت و پز شما است. به عنوان مثال اگر از یک گریل زغالی استفاده کنید، عامل تاثیرگذار بر روی طعم اضافه شده همان سوخت پخت و پز است.

نکته مهم دیگر برای گریل کردن مرغ، جلوگیری از برش های واقعاً ضخیم است. مسلما سینه های مرغ بلند و سنگین، می تواند مدت زمان طولانی تری را برای گریل کردن نیاز داشته باشد، و قبل از پختن کامل قسمت های وسط، قسمت های خارجی می سوزد.

بعد از اتمام پخت چه کنیم؟

بسیار خوب، مرغ شما پخته شده است. حتما ده دقیقه قبل از بریدن آن، رویش را بپوشانید. یا روی کل مرغ فویل بکشید، یا ورقه هایی از آن را روی ظرف سرو خود قرار دهید تا هیچ بخاری نتواند از آن خارج شود. پس از یک وقفه کوتاه شما آماده اید تا طعم میوه ها و گیاهان معطری که در پخت آن استفاده کرده اید را با تمام وجود بچشید و غرق لذت شوید. نوش جان.

منبع:https://www.alamto.com/cooking-chicken-mistakes.html

چرا باید مثل بنیانگذار فیسبوک وب‌کم خود را بپوشانید؟

جامع ترین مقاله ترک اعتیاد

چطور مرغ را خوشمزه درست کنیم

گل های استفاده شده در مراسم ترحیم چه معنی و مفهومی دارند؟

مرغ ,یک ,پخت ,گریل ,سرخ ,تابه ,آن را ,مرغ را ,قبل از ,را به ,را با ,یخچال بیرون بیاورید ,توجه داشته باشید

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مشکلات رفتاری کودکان همراه با داستان های کوتاه و آموزنده بورس و بازارهای مالی مذهبي 1554360 کتازندگی مرجع مقالات رسمی سئو در مسیرِ عاشقی اینجا همه چیز هست فیلم سینمایی کولکاپیس طراحي سايت و سئو